Winkelwagen

Items: 0
Totaalprijs: € 0,00

 

Nieuw!!!

Astra Eco Reinigers met Ecolabel

  • Met doseerfles
  • Hoogconcentraat
  • Navulsysteem met 1 liter navulfles
  • Prettig en fris geurend
  • Aantrekkelijke prijs

                            5ml                                                         5ml                                                          10ml

                                     

Astra Facility BV heeft haar eigen ECO label producten laten ontwerpen, deze producten zijn bijzonder vriendelijk en zuinig in gebruik en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige schoonmaak .

De producten omvatten 5 voudige concentraten, in een doseerfles voor zuinig en met goede resultaten, reinigen van de diverse oppervlakken in het dagelijks en periodiek  onderhoud.

Het europees Ecolabel:

(de bloem) is de drijvende kracht achter de promotie van bijzonder milieuvriendelijke formules voor schoonmaakproducten.
Het Europees Ecolabel werd in het midden van de jaren 1990 gecreƫerd als Europees symbool voor het milieu.


Astra Dust Control

Een nieuwe dienstverlening binnen Astra Facility BV is de de stofbeheersing binnen verschillende soorten afdelingen. Of het nu gaat om een magazijn of een dokterskamer, specifiek voor elke ruimte hebben wij een machine  ( Dustcollector) op maat.
Met het plaatsen van een Dustcollector wordt de lucht in beweging gebracht door de voor dit doel ontwikkelde ventilator.
Deze lucht wordt door het filter pakket gezogen, waarbij de stof in het filter achterblijft en de schone lucht in de ruimte wordt geblazen. Deze krachtige luchtstroom komt overal , ook op de moeilijk en onbereikbare plaatsen

Het filterpakket kan bestaan uit een Grofstoffilter, Fijnstoffilter, HEPA filter ISO 3 en ISO 4 of een actief koolstoffilter om geuren uit de lucht te halen.

Bezoek de website www.astradustcontrol.com   voor informatie en demonstratievideo's